Hva gjør strømhjelpen.no?

Om oss

Hvem er strømhjelpen.no

Vi i strømhjelpen.no driver en helt uavhengig tjeneste. Vi har stor kunnskap rundt markedet og har valgt å anvende denne kunnskapen til fordel for kundene i stedet for selskapene.

 

Som hovedregel er det sjelden nødvendig å bytte selskap. Ofte kan man spare flere tusen i året bare på å skrive under på en billigere avtale der man allerede er kunde. Mange ønsker ikke bytte selskap. Med en enkel avtaleendring blir alt som før. Eneste forskjellen blir da en lavere sluttsum på regninga. Likevel kan det i noen tilfeller, hvis prisforskjellene er store, være gunstig å bytte selskap. Det tar du stilling

til selv.

Strømhjelpen.no eies og drives av enkeltpersonsforetaket Frantzen Rådgivning. UiA Nyskapning har vært en viktig bidragsyter i utviklingen av denne tjenesten.

Får dere betalt av strømselskapene hvis vi bytter gjennom denne siden?

Vi samarbeider ikke med noen strømselskap, og får heller ikke betalt av de hvis du bytter gjennom denne siden. Vi har derfor ingen insentiv for å prøve å få deg til å bytte avtale hvis det ikke er nødvendig.

I motsetning til andre tjenester viser vi aldri kampanjeavtaler. De ser kanskje innbydende ut, men ender opp med å koste mye etter hvert. Her står brukeren i fokus, ikke pengestrømmen fra de store selskapene.